Krádeže, loupeže, nehody, přestuky, vraždy, znásilnění. Aktuální krimi zpravodajství

www.zlin.krimidoma.cz

Aktuální krimi zprávy z města Zlín



Zpráva vložena: 20.07.2010, 15:10 hod.

Nemohoucí invalida bodl policistu nožem do hrudníku

Zlín: Z nepohyblivého invalidy se dnes v noci (z pondělí na úterý 20.července) stal agresivní útočník podezřelý z trestného činu. Třiasedmdesátiletý muž zaútočil na příslušníka pohotovostního a eskortního oddělení nožem s oboustrannou čepelí. Mladého policistu nečekaně bodnul do hrudníku.

Dvoučlenná hlídka jela na pokyn operačního důstojníka do Malenovic, aby se postarala o muže, který ležel se zraněnou hlavou na zemi a kolem něj běhal poraněný pes. Vedle sebe měl francouzskou hůl a tašku na kolečkách a zjevně nebyl schopný chodit. Když mu ale policisté pomáhali, začal být agresivní. Hlídka ho proto naložila do vozu a odvezla do zlínské nemocnice, kde lékař vystavil doporučení na převoz do záchytné stanice v Kroměříži. Před kroměřížskou nemocnicí pak došlo k útoku. Muž najednou vytáhl nůž a vší silou bodl jednoho z policistů do hrudníku ve chvíli, kdy mu podával francouzskou hůl.

Vzhledem k věku a invaliditě muže takový zásah policista nečekal. Naštěstí se nůž zabodl do kapsy kombinézy a policistovi způsobil povrchové zranění. Čtyřiadvacetiletý policista by měl být dnes nebo zítra propuštěn z lékařského ošetření. Případem se zabývají kriminalisté z Kroměříže. Pachatele zatím podezřívají z trestného činu násilí proti úřední osobě, za který hrozí minimálně tříletý trest odnětí svobody.

Vedení Krajského ředitelství policie Zlínského kraje ale zároveň nařídilo důkladné prověření postupu policistů, kteří při prohlídce přehlédli nebezpečný nůž. Policisty podle všeho nemine kázeňský trest.

Sdílet

Komerční sdělení: Půjčky a úvěry ve Vašem městě - KamProPůjčku.cz

zdroj: Policie ČR - www.policie.cz
autor: mjr. Ing. Jana Bartíková


Krimi zprávy Zprávy Krimi zprávy - TV Prima Video Fotogalerie dorpavních nehod Foto Policejní pátrání Pátrání


Krimi zprávy na Primě


Fotogalerie nehod
Náhodné foto (další foto zde)
Policejní pátrání
Policie pátrá po těchto osobách
Náhodný výběr (více zde)
Doporučujeme


Nejčtěnější dnes
Nejčtěnější za týden


Zprávy z okolí:   Přerov  Uherské Hradiště  Vsetín  

Krádeže, loupeže, nehody, přestupky, vraždy, znásilnění.... Aktuální krimi zpravodajství ze všech měst ČR.

Celá ČR  Praha  Jižní Čechy  Jižní Morava  Severní Čechy  Severní Morava  Střední Čechy  Východní Čechy  Západní Čechy  Všechna města  Policie pátrá  Foto nehod
© Krimidoma.cz  /  Publikování nebo další šíření obsahu serveru Krimidoma.cz je bez písemného souhlasu provozovatele stránek zakázáno!  /  Kontakt: info@krimidoma.cz
TOPlist